Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.12.27

Inuyasha

Cudar dolog az öregedés. Megfoszt az összes kellemes emlékemtől, csak azok maradnak meg, amelyeket jobban szeretnék elfelejteni.

 

Az idő ugyan tovább pereg, de csak azok számára, akik élnek. A halottak számára az idő egy helyben toporog. Élők és holtak ezért nem férhetnek meg egymás mellett.

 

- Mondd csak, hogy csináltad ezt?! (...) Mivel tudtad elérni, hogy a lányok megszeressenek téged?
- Ó! Mi sem egyszerűbb! Minden lánynak imponál a közömbösség.

 

Valójában senki sincs ezen a világon, aki kétség vagy még szennyfolt nélkül is élhetne. Azok, akik megpróbálnak isteni alakban élni, azok, akik megnövelik a jóindulatúság határait, és azok, akiket a gonosz szennyez be... mindenki azt kívánja, hogy megmentsék.

 

A kétkedés emberi dolog. Emiatt akarnak az emberek isteniek lenni.

 

Az emberi szívben ott van a jó és a gonosz is. Sajnos nem létezhet az egyik a másik nélkül. Vannak jó emberek, és vannak rosszak.

 

A lélek igencsak törékeny dolog. Ha szomorúság, félelem, kétely vagy a legcsekélyebb gyanú árnyéka beleköltözik, akkor azt a lelket elemészti a sötétség ereje.

 

A sors kereke állandóan mozgásban van... sajnos!

 

Az emberek gyengék. Szívüket hamar megérinti a veszély és a bizonytalanság szele.

 

A sír nem csupán egy gödör, amelybe elásnak egy holttestet vagy egy urnát, hanem menedékhely a szeretteink szívének, akiket az elhunytak hátrahagynak.

 

Ha szeretni akar, hát szeresse azt a gyűlöletet, ami elemészt engem, és én cserébe szeretni fogom a szívét, amíg kétségbeesésbe nem taszítom.

 

Ha a sors fonalai összekuszálódnak, már nem lehet kibogozni őket.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.