Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Böszörményi Gyula

9...8...7...

http://data.hu/get/3253954/Boszormenyi_Gyula_-_9...8...7.pdf

A gruftik másként látják a világot, talán, mert feketére festik a szemhéjukat. Hihetőbb azonban, ha azt mondjuk: a gruftik azért festik feketére a szemhéjukat, hogy jelezzék: ők látják a köztünk-bennünk élő démonokat! 2007. Budapest. Rohamosan fejlődő, olykor forrongó európai nagyváros, melynek lakói számos olyan démont hordoznak önmagukban, melyről még a felnőttek sem szoktak beszélni. Különösen gyerekek előtt nem. Szeretnék hinni, hogy a gyerekek örökké megmaradnak tisztának, gondtalannak és mesésen naivnak. Szeretnék hinni, hogy ehhez nem kell más, csupán elhallgatni előttük a felnőttekben lakó démonok létezését.

6...5...4...

http://data.hu/get/3253956/Boszormenyi_Gyula_-_6...5...4.doc

A 9... 8... 7...-ben valami elkezdődött, valami felébredt, s aki mert, az szembenézett vele. Ebben a kötetben Lilith története folytatódik, mert az olvasók, akiknek kikértük a véleményét, Lilith sorsára voltak kíváncsiak. S most újra Budapesten járunk, ahol természetesen nem élnek démonok!

3...2...1...

http://data.hu/get/3253958/Boszormenyi_Gyula-3...2...1.docx

A 9... 8... 7...-tel valami elkezdődött, valami felébredt, s aki mert, az szembenézett vele.
A 6... 5... 4...-el Lilith sorsa - amit az olvasók szavazatai határoztak meg - a teljes magány lett. Miután elveszítette a szüleit és a legjobb barátait, démonvadásszá vált, s az ő kezébe került a Város jövője.
Most pedig elérkezett a végső visszaszámlálás utolsó néhány pillanata. Ebben a kötetben Lilith története ismét csak úgy folytatódik, ahogy azt az olvasók akarták. A Város teljhatalmú ura a Fenevad, aki démonlégiói élén uralkodik, rabszolgasorba taszítva az embereket. Csupán néhány kisebb grufti osztag tart még ki, őrizve és csendben terjesztve a Tudást arról, hogy van még remény.
Legalábbis, míg áruló nem férkőzik közéjük! S mikor eljön az igazság pillanata, kiderül, hogy a gruftik, darkok és gótok, kiknek éjfekete szeme valóban látja a köztünk élő démonokat, képesek lesznek-e kitartani, vagy maguk is a Sötétség hatalmába kerülnek. Óra kattan, mutatója rezzen: az éj legsötétebb órája jött el.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csillacicia1995@gmail.com

(Ági, 2019.04.13 23:27)

Esetleg nem tudnád átküldeni e-mailben?

orsos.valentina@freemail.hu

(Tina, 2013.04.14 12:06)

Olvastam az összes részt.nem tudtam letenni sem!! nagyon jó volt.